Van de herstelling van autoradiatoren tot aluminium laswerk

Schouterden Autoradiatoren - DienstenOp zoek naar een vakman voor de herstelling van autoradiatoren in Limburg? Met meer dan 35 jaar ervaring in de sector beschikt onze firma over alle expertise om uw autoradiator vlot te vervangen en te herstellen. We werken enkel met betrouwbare materialen op de markt en daarom kunnen we u een duurzaam resultaat garanderen.

Ook laswerk aan aluminium en cleaning van roetfilters

Alle herstellingswerken worden uitgevoerd in ons atelier in Heusden-Zolder (Limburg), waar we ook professioneel laswerk aan aluminium uitvoeren en roetfilters reinigen. De zaakvoerder is altijd aanwezig en is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen. We trachten u dan een helder en gedetailleerd antwoord te bezorgen.

Vragen? Kom langs of neem contact op

Klanten uit heel Limburg, van Sint-Truiden en Genk tot Bocholt en Tessenderlo, vertrouwen op onze kennis omtrent de herstelling van autoradiatoren van wagens, landbouwvoertuigen en vrachtwagens te repareren. Bovendien worden alle materialen aan correcte, marktconforme prijzen aangeboden.

Kom langs in de toonzaal, bekijk alvast enkele foto’s en ontdek hoe 35 jaar vakkennis voor u een meerwaarde kan zijn. Wilt u uw autoradiator laten vervangen, of wilt u er graag één aankopen? Neem contact op en wij helpen u met plezier verder.